
به گزارش رسانک، امروز پنجشنبه ۷ اسفند ماه ۱۴۰۴، یک شهروند بلوچ که در ۲۶ بهمنماه توسط نیروهای امنیتی در منطقه نظامآباد تهران به همراه شش نفر دیگر بدون ارائه حکم قضایی توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده، همچنان در بازداشت بهسر میبرد.
هویت شهروند بلوچ بازداشتشده، «جاوید آزادی»، ۳۱ ساله، فرزند دادمحمد، متأهل و اهل چاهان از توابع شهرستان نیکشهر عنوان شده و از هویت شش تن دیگر تا لحظه تنظیم گزارش اطلاعی در دست نیست.
به گفته منابع رسانک، جاوید آزادی حدودا از دو سال پیش بهعنوان صندوقدار در این رستوران مشغول به کار بوده و شامگاه ۲۶ بهمنماه، همراه با همکارانش در این رستوران توسط نیروهای امنیتی بدون تفهیم اتهام و ارائه حکم قضایی بازداشت شده و به مکان نامعلوم منتقل شده است.
بر اساس دادههای گردآوریشده در مجموع دستکم ۹۷۸ نفر در طول سال ۲۰۲۵ در بلوچستان بازداشت شدهاند. از میان این افراد، ۳۹۴ نفر فاقد مدارک هویتی یا شناسنامه بودهاند. در این میان، ۱۹ مورد بازداشت گروهی ثبت شده که در آنها بیش از یک نفر بهطور همزمان بازداشت شده و در ۱۲ مورد شمار بازداشتشدگان در یک اقدام واحد بیش از پنج نفر بوده است.
Be the first to comment