کشته شدن یک شهروند زندانی امنیتی سابق توسط افراد مسلح ناشناس در نزدیکی پلیس‌راه نیکشهر

به گزارش رسانک، روز شنبه ۲۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۴، یک شهروند بلوچ که از زندانیان امنیتی سابق بودند در نزدیکی پلیس‌راه نیکشهر توسط سرنشینان مسلح یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ هدف شلیک پی‌درپی قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

هویت این شهروند بلوچ، «عادل رئیسی (بلوچ‌زهی)» ۲۳ ساله، فرزند محمد و اهل شهرستان نیکشهر، عنوان شده که پیش‌تر در ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ پس از برخورد عمدی یک خودروی منتسب به نیروهای اداره اطلاعات در روستای زیروک‌آباد بازداشت و به زاهدان منتقل شده بود.

وی پس از تحمل ۵۹ روز بازداشت، در روز شنبه ۲۸ تیرماه ۱۴۰۴ آزاد شد. منابع رسانک در آن زمان اعلام کرده بودند که وی بدون ارائه حکم قضایی و توسط نیروهای لباس‌شخصی بازداشت شده و تا زمان آزادی، جزئیات روشنی درباره اتهامات یا نحوه آزادی او مشخص نشده بود.

گفته می‌شود که این شهروند حوالی ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه در محدوده پلیس‌راه نیکشهر، در نزدیکی محوطه این مرکز، از سوی سرنشینان ناشناس یک خودروی پژو هدف تیراندازی قرار گرفته و بر اثر شدت جراحات جان باخته است. مهاجمان بلافاصله پس از شلیک‌ها از محل متواری شده‌اند.

تا لحظه تنظیم این گزارش، هیچ‌یک از نهادهای انتظامی یا امنیتی درباره این تیراندازی و نحوه وقوع آن در نزدیکی پلیس‌راه نیکشهر توضیح رسمی ارائه نکرده‌اند.

لازم به ذکر است که در سال ۲۰۲۵، در پی تیراندازی افراد مسلح ناشناس، دستکم ۴۰۷ شهروند بلوچ کشته یا مجروح شده‌اند. از این تعداد، ۲۶۶ نفر جان خود را از دست داده و ۱۴۱ نفر نیز مجروح شده‌اند. در میان افراد کشته‌شده، دستکم ۸ زن و ۱۶ کودک شناسایی شده‌ و در میان مجروحان، ۶ زن و ۱۵ کودک ثبت شده‌اند. مجموع کشته‌ها و مجروحان از ۴۶۹ نفر در سال ۲۰۲۴ به ۴۰۷ نفر در سال ۲۰۲۵ کاهش یافته که بیانگر کاهش حدود ۱۳ درصدی است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*