تیراندازی و محاصره مسجد مکی هم‌زمان با تشدید اعتراضات شهروندان در زاهدان

به گزارش رسانک، امروز جمعه ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۴، در پی آغاز اعتراضات شهروندان در شهر زاهدان، فضای این شهر به‌سرعت امنیتی و ملتهب شده و نیروهای نظامی و امنیتی در حوالی فلکه خیام و خیابان‌های منتهی به مسجد مکی با شلیک مستقیم و پرتاب گاز اشک‌آور به‌سوی معترضان، اقدام به متفرق کردن جمعیت کردند.

به گفته منابع رسانک، در جریان این سرکوب، شمار زیادی از شهروندان ناچار شدند برای در امان ماندن از تیراندازی و گاز اشک‌آور به سمت مسجد مکی بازگردند اما هم‌اکنون مجموعه مسجد مکی و اطراف آن به‌طور کامل توسط نیروهای نظامی محاصره شده و ده‌ها تن از شهروندان در داخل این مجموعه گرفتار شده‌اند، وضعیتی که نگرانی‌ها درباره احتمال برخوردهای شدیدتر را افزایش داده است.

بر اساس اطلاعات رسیده، معترضان که در واکنش به شرایط موجود و در همراهی با اعتراضات سراسری به خیابان‌ها آمده بودند، در محدوده فلکه خیام و مسیرهای اطراف با حضور گسترده نیروهای مسلح مواجه شدند و در خلال این تجمع‌ها شعارهای ضدحکومتی سر داده شده است؛ نیروهای نظامی نیز با استقرار در نقاط مختلف شهر و مسدود کردن مسیرها، کنترل شدید رفت‌وآمد را در دستور کار قرار داده‌اند.

شاهدان عینی می‌گویند محاصره مسجد مکی و استقرار نیروهای نظامی در اطراف آن، فضای رعب و وحشت ایجاد کرده و بسیاری از خانواده‌ها نگران امنیت شهروندانی هستند که در داخل این مجموعه حضور دارند؛ هم‌زمان با ادامه تیراندازی‌های پراکنده و پرتاب گاز اشک‌آور، فضای عمومی زاهدان همچنان به‌شدت ملتهب است و نشانه‌ای از کاهش تنش یا عقب‌نشینی نیروهای امنیتی دیده نمی‌شود.

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌نویسد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


*