پرتاب گاز اشک‌آور به بیمارستان سینا؛ تداوم اعتراضات و تشدید سرکوب در نقاط مختلف تهران

به گزارش رسانک، امروز سه‌شنبه ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۴، همزمان با ادامه و گسترش اعتراضات مردمی و صنفی در تهران، نیروهای امنیتی در جریان مقابله با معترضان در مناطق مرکزی پایتخت اقدام به استفاده گسترده از گاز اشک‌آور کردند؛ به‌گونه‌ای که بخشی از این گازها به داخل بیمارستان سینا در محدوده حسن‌آباد پرتاب شده و موجب ایجاد فضای رعب، اختلال در روند درمان بیماران و دشواری تردد کادر درمانی شده است؛ اقدامی که با واکنش و نگرانی گسترده شهروندان همراه بوده است.

اعتراضات در مناطق متعددی از تهران از جمله انقلاب (چهارراه امیر اکرم)، سه‌راه آذری، مولوی، سعدی جنوبی، پل حافظ، باغ سپهسالار، پامنار، لاله‌زار، امین‌حضور، ایستگاه متروی ۱۵ خرداد، بازار بزرگ تهران، پاساژ پلاسکو، پاساژ علاءالدین و پاساژ چارسو جریان داشته و حضور گسترده نیروهای امنیتی در این نقاط گزارش شده است.

در محدوده بازار بزرگ تهران و ایستگاه متروی ۱۵ خرداد، نیروهای امنیتی برای متفرق کردن معترضان به‌طور مستقیم از گاز اشک‌آور استفاده کرده‌اند؛ همزمان، پرتاب گاز اشک‌آور به داخل محوطه و بخش‌هایی از بیمارستان سینا، نه‌تنها امنیت بیماران و همراهان آنان را به خطر انداخته، بلکه روند عادی ارائه خدمات درمانی را نیز با اختلال مواجه کرده است.

ادامه این برخوردها در فضاهای عمومی و درمانی، نشان‌دهنده تشدید رویکرد سرکوبگرایانه نهادهای امنیتی در برابر اعتراضات مردمی است؛ رویکردی که با نادیده گرفتن پیامدهای انسانی و درمانی چنین اقدامات، مسئولیت‌ناپذیری آشکار در قبال جان شهروندان و کادر درمان را برجسته کرده و بر دامنه نارضایتی و بی‌اعتمادی عمومی افزوده است.

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌نویسد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


*