تداوم مفقودی شهروند بلوچ با گذشت ۲۷ روز در شهرستان قصرقند و نیاز همکاری مردم برای جستجوی وی

به گزارش رسانک، امروز دوشنبه ۱۵ دی ماه ۱۴۰۴، با گذشت ۲۷ روز از مفقود شدن یک شهروند بلوچ در شهرستان قصرقند، همچنان هیچ‌گونه اطلاع موثقی از وضعیت او در دست نیست؛ وضعیتی که موجب افزایش اضطراب خانواده و فرسایش امیدها برای یافتن این شهروند شده است.

این شهروند مفقودشده «احسان‌اله هوتی»، فرزند عبدالستار، ساکن محله بلوردان شهر قصرقند است که روز ۱۸ آذر ماه از منزل خارج شده و تاکنون به خانه بازنگشته و خانواده وی با توجه به شرایط روحی و وضعیت خاص او، بارها خواستار اقدام فوری و تخصصی نهادهای مسئول برای جست‌وجوی مؤثر شده‌اند.

منابع رسانک گفته‌اند: ممکن است وی از طریق خودروهای عبوری از شهرستان قصرقند خارج شده باشد و از شهروندان خواسته‌اند که در صورت داشتن هرگونه سرنخ یا اطلاعاتی از وی، با آنها تماس گرفته شود.

خانواده احسان‌اله اعلام کرده‌اند که وی دچار اختلال حواس و اضطراب است و ممکن است در شرایط استرس‌زا توانایی تصمیم‌گیری یا برقراری ارتباط مؤثر را نداشته باشد ولی فردی بی‌ضرر است اما به دلیل وضعیت روحی، نیاز فوری به کمک همدلانه شهروندان دارد. خانواده تأکید کرده‌اند در صورت مشاهده، از هرگونه برخورد ناگهانی یا صحبت با صدای بلند خودداری شود و تنها با آرامش رفتار کرده و محل دقیق حضور وی اطلاع داده شود.

شهروندانی که اطلاعاتی درباره محل حضور این فرد یا سرنخی درباره وی دارند، می‌توانند از طریق شماره‌های
09155450648
09159893872
09157480775
با خانواده تماس بگیرند. خانواده این شهروند بلوچ ابراز امیدواری کرده‌اند با همراهی مردم، هرچه سریع‌تر خبری از وضعیت فرزندشان به دست آید.

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌نویسد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


*