چهارده سال بی‌خبری از «حسین رحمانزایی»؛ خانواده‌ای در زاهدان همچنان در جستجوی فرزندشان هستند

به گزارش رسانک، امروز یکشنبه ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۴، خانواده‌ای ساکن زاهدان اعلام کردند که چهارده سال است از سرنوشت فرزندشان بی‌خبرند و در تمام این مدت در جستجوی او بوده‌اند. به گفته این خانواده، فرزندشان چهارده سال پیش (۱۳۹۰) توسط نیروهای نظامی بدلیل همراه نداشتن کارت شناسایی بازداشت و به‌اشتباه به‌عنوان تبعه افغانستان از مرز رد شده و از همان زمان تاکنون هیچ اطلاعی از وضعیت او به دست نیامده است. این خانواده با ابراز نگرانی و امیدواری، از شهروندان به‌ویژه در افغانستان و دیگر نقاط درخواست کمک برای یافتن نشانه‌ای از او کرده‌اند.

هویت این شهروند بلوچ، «حسین رحمانزایی»، فرزند گل‌محمد، متولد ۳۱ شهریورماه ۱۳۶۳ است که اکنون باید حدود ۴۲ سال سن داشته باشد.

خانواده او می‌گویند: او دارای شناسنامه بوده ولی پدرش بدلیل اعتیاد حسین و احتمال فروش، شناسنامه را تحویل وی نمی‌داده است به همین دلیل در زمان بازداشت شناسنامه و کارت شناسایی همراه نداشته و نیروهای نظامی تصور کرده‌اند که او تبعه افغانستان است و وی را از مرز خارج کرده‌اند. از آن زمان تاکنون، هیچ‌گونه ارتباط یا خبری از او در دست نیست.

خانواده حسین رحمانزایی تأکید کرده‌اند که آخرین تصویری که از او دارند مربوط به همان سال‌هاست و از تمامی شهروندان، فعالان اجتماعی و افرادی که ممکن است او را در افغانستان یا سایر مناطق دیده باشند، درخواست می‌کنند هرگونه اطلاعات احتمالی را در اختیار آنان قرار دهند.

در صورت داشتن هرگونه سرنخ یا اطلاع درباره حسین رحمانزایی، شهروندان می‌توانند با شماره
09151405281
تماس بگیرند یا اطلاعات خود را از طریق خبرگزاری رسانک منتقل کنند. این خانواده امیدوارند با انتشار این گزارش و همراهی مردم، پس از سال‌ها چشم‌انتظاری، نشانه‌ای از فرزندشان به دست آورند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*