مجروح شدن فرمانده انتظامی شهرستان تفتان در درگیری با افراد مسلح 

به گزارش رسانک، شامگاه گذشته ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۴، رسانه‌های حکومتی از مجروح شدن فرمانده انتظامی شهرستان تفتان پس از درگیری افراد مسلح ناشناس با سرنشینان دستکم پنج خودروی نیروهای انتظامی و اطلاعات با پلاک شخصی در این شهرستان خبر دادند.

منابع رسانک با ارسال ویدئوهایی که در یکی از آنها صدای تیراندازی محسوس است، گفته‌اند: نیروهای نظامی و لباس‌شخصی اقدام به راهبندان بی‌مورد و آزار و اذيت رانندگان می‌کرده‌اند و زیر خودروها خارک (پنچرکن) می‌انداخته‌اند که با رسیدن این افراد و تیراندازی نیروهای نظامی، آنها نیز متقابلا اقدام به تیراندازی کرده‌اند.

گفتنی است که رسانه های دولتی به نقل از پلیس سیستان و بلوچستان اعلام کرده‌اند، افراد مسلح مورد هدف تیراندازی متقابل مأموران قرار گرفته و با استفاده از تاریکی شب متواری و یک دستگاه خودرو پژو پارس سرقتی از آنها برجای ماند.

پیشتر منابع رسانک گفته بودند، افراد مسلح پس از نزدیک شدن به خودروهای حامل نیروهای انتظامی و اطلاعات، اقدام به تیراندازی مستقیم کرده‌ و سپس از محل متواری شده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*