کشته و مجروح شدن چهار سوختبر در پی برخورد چهار خودرو در محور مواصلاتی سفیدابه به زابل

به گزارش رسانک، شامگاه گذشته ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴، چهار دستگاه خودروی سوختبر شامل سه دستگاه پژو ۴۰۵ و یک وانت تویوتا در محور سفیدآبه به زابل پس از برخورد با یکدیگر دچار حریق شده و بدنبال آن دو نفر از سوختبران جان خود را از دست داده و دو نفر مجروح شدند.

از هویت این سوختبران تا لحظه تنظیم خبر اطلاعی در دست نیست.

به گفته منابع رسانک،  این حادثه حوالی ساعت ۲۱:۳۰ دقیقه رخ داده و پس از دچار حریق شدن خودروها، دو نفر به دلیل شدت جراحات وارده ناشی از تصادف و سوختگی جان خود را از دست داده و دو نفر از مجروحان نیز توسط مردم و امدادگران نجات داده شده‌اند.

قابل ذکر است که بر اساس گزارش‌های جمع‌آوری شده از ابتدای سال ۲۰۲۴ تا پایان آن در مجموع دستکم ۴۷۹ سوختبر در پی حوادث جاده‌ای، تیراندازی نیروهای نظامی، حمله افراد مسلح ناشناس، انفجار مین، آتش سوزی و غرق شدن کشته و زخمی شده‌اند که در بین آنها ۲۵۳ تن جان باخته و ۲۲۶ نفر مجروح شده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*