مفقود شدن یک شهروند جوان پس از خروج از ایرانشهر و بی‌خبری سه‌روزه خانواده

به گزارش رسانک، امروز شنبه ۲۴ آبان‌ ماه ۱۴۰۴، یک شهروند جوان بلوچ پس از آن که شامگاه ۲۲ آبان‌ماه از منزل خود در ایرانشهر به سمت سرباز حرکت کرده، تاکنون به خانه نرسیده و هیچ اطلاعی از او در دست نیست. این شهروند با خودروی پژو ۴۰۵ از ایرانشهر خارج شده و با گذشت بیش از سه روز، تماس‌های خانواده نیز به دلیل خاموش بودن تلفن همراه او بی‌پاسخ مانده و نگرانی عمیقی در میان اعضای خانواده ایجاد شده است.

هویت این شهروند «مجیب دهقانی»، ۱۸ ساله، فرزند اسلم و اهل روستای شورمیتگ از توابع شهرستان سرباز، توسط رسانک محرز شده است.

به‌ گفته منابع رسانک، مجیب پس از خروج از منزل و حرکت به سمت سرباز در مسیر ناپدید شده و از آن زمان هیچ نشانی از او به دست نیامده است.

خانواده این شهروند با انتشار شماره تلفن
09944460970
  از مردم و کسانی که ممکن است از وضعیت یا محل حضور وی اطلاعی داشته باشند درخواست کرده‌اند با این شماره تماس بگیرند و آنان را در یافتن فرزندشان یاری کنند. نگرانی خانواده در حالی رو به افزایش است که نبود هرگونه اطلاع از سرنوشت این جوان، فشار روحی سنگینی بر آنان وارد کرده و جستجوها تا این لحظه نتیجه‌ای نداشته است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*