حمله افراد ناشناس به پرسنل معدن و ضرب‌وجرح آنها در بهراسمان جیرفت

به گزارش رسانک، بامداد چهارشنبه ۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴، گروهی از افراد ناشناس با حمله به پرسنل یکی از معادن واقع در منطقه «زمین حسین» از توابع بهراسمان شهرستان جیرفت، اقدام به تخریب تجهیزات و وارد کردن خسارات گسترده نمودند.

در این حمله که با خشونت همراه بوده، مهاجمان با چوب، زنجیر و سلاح سرد به نیروهای معدنی حمله کرده و ضمن آسیب‌زدن به خودروهای موجود در محل از جمله بیل مکانیکی و لودر، چند تن از کارگران را مورد ضرب و جرح قرار دادند.

بر اساس این گزارش، مهاجمان پس از این حمله، محل اسکان کارگران را نیز به آتش کشیدند و بسیاری از وسایل شخصی و رفاهی آنان در آتش سوخت. مجروحان این حادثه با دستور مقام قضایی برای بررسی وضعیت جسمی به پزشکی قانونی معرفی شده‌اند.

بسیاری از اهالی مناطق مختلف بلوچستان خصوصا منطقه تفتان، از استخراج معادن ناراضی هستند ولی تاکنون از علت و انگیزه این افراد مهاجم اطلاعی در دست نیست.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*