جان‌باختن سه شهروند از جمله دو سوختبر بلوچ در پی تصادف و آتش‌سوزی خودروها در محور ایرانشهر به نیکشهر

به گزارش رسانک، شامگاه گذشته ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۴، بر اثر تصادف و آتش‌سوزی میان یک دستگاه خودروی زامیاد سوختبر و پژو ۴۰۵ در محور مواصلاتی ایرانشهر به نیکشهر و در حدود ۷۰ کیلومتری نیکشهر، سه تن از جمله دو سوختبر بلوچ و یک شهروند بلوچ جان خود را از دست دادند.

هویت دو سوختبر بلوچ جان‌باخته «محمد زین‌الدینی» حدوداً ۲۰ ساله فرزند امام‌بخش و «نیما زین‌الدینی» حدوداً ۲۰ ساله فرزند عبدالله، هر دو اهل روستای کُچکی از توابع شهرستان لاشار و هویت شهروند دیگر «نورمحمد زین‌الدینی» حدوداً ۵۰ ساله اهل روستای زین‌الدینی از توابع شهرستان قصرقند عنوان شده است.

به‌ گفته منابع رسانک، در پی برخورد دو خودرو، زامیاد سوختبر دچار آتش‌سوزی شد و دو سوختبر درون شعله‌های آتش جان باختند. سرنشین خودروی پژو نیز تا حدود نیم ساعت پس از حادثه زنده بود، اما به‌دلیل دیر رسیدن آمبولانس و نبود تیم پزشکی در محل، جان خود را از دست داد.

قابل ذکر است که بر اساس گزارش‌های جمع‌آوری شده از ابتدای سال ۲۰۲۴ تا پایان آن در مجموع دستکم ۴۷۹ سوختبر در پی حوادث جاده‌ای، تیراندازی نیروهای نظامی، حمله افراد مسلح ناشناس، انفجار مین، آتش سوزی و غرق شدن کشته و زخمی شده‌اند که در بین آنها ۲۵۳ تن جان باخته و ۲۲۶ نفر مجروح شده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*