به گزارش رسانک، امروز جمعه ۲ آبان ماه ۱۴۰۴، مولوی طیب ملازهی امام جمعه ایرانشهر در خطبههای نماز جمعه، ترور ملا کمال صلاحزهی را که روز یکشنبه ۲۷ مهر ماه در این شهر توسط افراد مسلح ناشناس صورت گرفت، به شدت محکوم کرد و گفت: «خدا عاملان و آمران این جنایت را پیش از مرگشان به سزای اعمالشان برساند.»
مولوی طیب ملازهی در ادامه سخنانش با اشاره به جایگاه مردمی و نقش صلحطلبانه ملا کمال صلاحزهی افزود که او از افراد برجسته بلوچستان بود و اقدامات مؤثر و صلحجویانهای که در طول عمر خود انجام داد، باعث محبوبیت گستردهاش در میان مردم شده بود. وی تأکید کرد که حضور پرشمار مردم از سراسر بلوچستان، از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب، در مراسم تشییع و نماز جنازه او نشان از جایگاه والای وی در میان ملت بلوچ دارد.
او همچنین گفت که ملا کمال با وجود نداشتن تحصیلات آکادمیک، سخنانی بیان میکرد و اقداماتی انجام میداد که کمتر فرد فرهیختهای توان انجام آن را داشت. مولوی طیب در پایان بر ضرورت شناسایی و مجازات عاملان این ترور تأکید کرد و خواستار برخورد قاطع با کسانی شد که امنیت و آرامش جامعه را هدف قرار دادهاند.
لازم به ذکر است که روز یکشنبه ۲۷ مهر سال جاری افراد مسلح ناشناس در اقدامی جنایتکارانه به سمت خودروی حامل ملا «کمال صلاحزهی» در ایرانشهر تیراندازی کردند که وی با اصابت گلوله جان خود را از دست داد و فرزند او که راننده خودرو بود نیز مجروح شد. این اقدام با واکنشهای گستردهای در بلوچستان همراه شده و هزاران نفر آن را محکوم کرده و نیز انگشت اتهام با توجه به تلاشهای قبلی نهادهای امنیتی برای ترور وی به سمت آنها اشاره دارد.
Be the first to comment