محکومیت ترور ملا «کمال صلاح‌زهی» از سوی حزب مردم بلوچستان

به گزارش رسانک، امروز ۲۸ مهر ماه ۱۴۰۴، حزب مردم بلوچستان با صدور بیانیه‌ای ترور ملا «کمال صلاح‌زهی»، از ریش‌سفیدان دلسوز و صلح‌جوی بلوچ را به شدت محکوم کرده و این اقدام را تلاشی آشکار برای خاموش کردن صدای صلح و آگاهی در میان مردم بلوچ دانسته است. در این بیانیه تأکید شده که نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران همواره در ترور چهره‌های معتمد، ریش‌سفیدان و ایجاد اختلافات طایفه‌ای در بلوچستان نقش مؤثر داشته‌اند.

در بخشی از این بیانیه آمده است که ملا کمال سال‌ها از عمر خود را صرف حل اختلافات طایفه‌ای و برقراری صلح میان مردم کرده و توانسته با درک انسانی و باور به همبستگی، صدها درگیری را به صلح بدل کرده و از خون‌ریزی‌های فراوان جلوگیری کند. حزب مردم بلوچستان او را نماد وجدان جمعی و انسان‌دوستی در بلوچستان دانسته است.

این حزب ضمن تسلیت به خانواده، نزدیکان و مردم بلوچستان، اعلام کرده است که یاد و راه ملا کمال صلاح‌زهی زنده خواهد ماند و هیچ تروری قادر نخواهد بود مانع بیداری و اتحاد ملت بلوچ شود.

لازم به ذکر است که روز گذشته افراد مسلح ناشناس در اقدامی ددمنشانه به سمت خودروی حامل ملا «کمال صلاحزهی» در ایرانشهر تیراندازی کردند که وی با اصابت گلوله جان خود را از دست داد و فرزند او که راننده خودرو بود نیز مجروح شد. این اقدام با واکنش‌های گسترده‌ای در بلوچستان همراه شده و هزاران نفر آن را محکوم کرده و نیز انگشت اتهام با توجه به تلاش‌های قبلی نهادهای امنیتی برای ترور وی به سمت آنها اشاره دارد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*