به گزارش رسانک، شامگاه شنبه ۲۶ مهر ماه ۱۴۰۴، خودروی حامل مهاجرین افغان در مسیر سراوان به خاش هدف تیراندازی نیروهای نظامی قرار گرفت که بر اثر اصابت گلولهها، خودرو آتش گرفت و راننده و یکی از سرنشینان افغان زخمی شدند.
هویت راننده زخمیشده «عبدالله یارمحمدزهی» اهل خاش عنوان شده است.
بر اساس این گزارش، خودروی پژو ۴۰۵ حامل دو مهاجر افغان هنگام عبور از این مسیر هدف تیراندازی مستقیم نیروهای نظامی قرار گرفت. شلیکها موجب انفجار و آتشسوزی خودرو شد و در پی آن راننده و یکی از مهاجرین افغان دچار جراحات جدی شدند. نیروهای نظامی پس از تیراندازی و وقوع آتشسوزی هیچ اقدامی برای کمک به مصدومان نکردند. خودروی مورد نظر به طور کامل در آتش سوخت و سرنشینان آن با خطر جانی مواجه شدند.
بر اساس مجموع گزارش های جمع آوری شده در سال ٢٠۲۴، اقدامات نیروهای نظامی و امنیتی باعث کشته و زخمی شدن دستکم ۲۰۸ شهروند بلوچ در نقاط مختلف شده است. در بین این موارد ۱۱۵ نفر جان خود را از دست داده و ۹۳ نفر نیز زخمی شدهاند که در میان افراد کشتهشده ۱۳ کودک و ۴ زن و در میان مجروحشدگان ۲۰ کودک و ۱۲ زن ثبت شده است.
Be the first to comment