درخواست کارگران روزمزد شهرداری خاش از مسئولان برای حل مشکل بیمه پس از سه سال کار

به‌ گزارش رسانک، امروز یکشنبه ۲۷ مهر ماه ۱۴۰۴، جمعی از کارگران روزمزد واحدهای خدمات شهری، عمران و فضای سبز شهرداری خاش با گذشت بیش از دو تا سه سال کار مداوم، همچنان بدون بیمه مشغول به کار هستند و از مسئولان مربوطه خواستار رسیدگی به وضعیت خود شده‌اند.

این کارگران می‌گویند در این مدت بارها موضوع بیمه را با شهردار، اعضای شورای شهر و اداره کار شهرستان در میان گذاشته‌اند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشده است و همچنان از حق اولیه بیمه محروم‌اند.

آن‌ها با اشاره به ماده ۱۴۸ قانون کار تأکید کرده‌اند که همه کارفرمایان موظف‌اند کارگران خود را بیمه کنند و این امر طبق قانون الزامی است و نمی‌تواند به صورت سلیقه‌ای یا اختیاری اجرا شود. کارگران روزمزد شهرداری خاش از مسئولان استانی و شهرستانی خواستار رسیدگی فوری و اجرای قانون برای بیمه شدن تمامی نیروهای شاغل در این شهرداری شده‌اند.

لازم به ذکر است که بر اساس مستندات جمع‌آوری‌شده، در سال ۲۰۲۴، حداقل ۶۲ کارگر بلوچ در بلوچستان و سایر استان‌های ایران بر اثر حوادث مختلف از جمله فقدان ایمنی، حوادث جاده‌ای، خشونت کارفرما و…. کشته یا زخمی شده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*