اعزام مولوی فتحی‌محمد نقشبندی به مرخصی از زندان وکیل‌آباد مشهد با وثیقه سنگین

به‌ گزارش رسانک، روز گذشته ۲۲ مهر ماه ۱۴۰۴، مولوی فتحی‌محمد نقشبندی، امام جمعه راسک و از علمای سرشناس بلوچستان، از زندان وکیل‌آباد مشهد با تودیع قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی به مرخصی ده‌روزه اعزام شد.

مولوی نقشبندی پیش‌تر نیز در اردیبهشت‌ماه سال جاری پس از بیست‌ویک ماه بازداشت به مرخصی کوتاه آمده بود. او در تاریخ ۲۹ مرداد ماه ۱۴۰۲ در مسیر راسک به چابهار به همراه فرزندش محمد نقشبندی توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد و با وجود بیماری و کهولت سن همچنان در زندان وکیل‌آباد مشهد نگهداری می‌شود.

بازداشت این عالم دینی با نقشه نیروهای اطلاعات سپاه و اداره اطلاعات در پی احضارها و تهدیدهای پیشین صورت گرفت و پس از انتشار گزارش‌هایی از بی‌خبری طولانی، واکنش گسترده مردم بلوچستان را در سال گذشته در پی داشت.

ادامه حبس و محدودیت علیه علمای منتقد بلوچ از جمله مولوی نقشبندی، بخشی از سیاست سرکوب حکومت برای خاموش‌کردن صدای دادخواهی ملت بلوچ پس از جمعه‌های خونین زاهدان و خاش ارزیابی می‌شود.

(توضیح: موسیقی بر روی ویدئوی دریافتی می‌باشد.)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*