بازداشت سه نوجوان بلوچ در راسک و انتقال دو نفر به بازداشتگاه اطلاعات سپاه در زاهدان

به گزارش رسانک، روز پنجشنبه ۱۰ مهر ماه ۱۴۰۴، سه نوجوان بلوچ اهل شهر پیشین از توابع شهرستان راسک توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شدند. این نوجوانان که قصد عزیمت به مرکز «جماعت تبلیغی» در کیشکور شهرستان سرباز را داشتند، در مسیر توسط یک خودروی تویوتا هایلوکس با پلاک شخصی متوقف شده و پس از بازجویی در مسیر، در مرکز شهرستان راسک بازداشت شدند. یکی از این نوجوانان پس از چند ساعت از بازداشت آزاد شد، اما دو نفر دیگر بدون حکم قضایی به بازداشتگاه اطلاعات سپاه منتقل شده‌اند و خانواده‌ها از محل دقیق نگهداری و وضعیت سلامت‌شان اطلاعی ندارند.

هویت این نوجوانان، «مرتضی بیجاد» حدودا ۱۶ ساله، فرزند عنایت‌الله، «مبین نیکجو» ۱۷ ساله، فرزند نورمحمد و «ابوبکر بیجاد» ۱۸ ساله، فرزند ملک، هر سه اهل شهر پیشین از توابع شهرستان راسک عنوان شده است.

بر اساس این گزارش، خانواده‌های شهروندان بازداشت‌شده پس از مراجعه و پیگیری مکرر از نهادهای امنیتی و قضایی تنها مطلع شده‌اند که دو نفر از این نوجوانان به زاهدان منتقل شده‌اند، اما از محل دقیق و وضعیت سلامت آن‌ها اطلاعی در دست نیست، امری که نگرانی جدی خانواده‌ها را در پی داشته و نشان‌دهنده عدم پاسخگویی مسئولان نسبت به حقوق و امنیت کودکان بلوچ است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*