گرامیداشت یاد شهدای جمعه خونین زاهدان با روشن کردن شمع در اطراف مصلی مکی

به گزارش رسانک، شامگاه امروز دوشنبه ۷ مهر ماه ۱۴۰۴، شماری از شهروندان بلوچ با روشن کردن شمع و قرار دادن تصاویر در اطراف مصلی مکی زاهدان، یاد و خاطره شهدای «جمعه خونین ۸ مهرماه ۱۴۰۱» را گرامی داشتند. این اقدام نمادین بار دیگر نشان داد که یاد قربانیان آن روز خونین در حافظه جمعی مردم بلوچستان زنده مانده است.

شهروندان با این حرکت تأکید کردند که خون جان‌باختگان و مجروحان جمعه خونین هرگز فراموش نخواهد شد و این جنایت در تاریخ حکومت جمهوری اسلامی ایران ثبت شده است. خانواده‌های قربانیان نیز همچنان بر دادخواهی و محاکمه عادلانه عاملان کشتار تأکید دارند.

این در حالی است که مقامات جمهوری اسلامی با حضور در مسجد مکی، صدور احکام ده‌ساله حبس برای شماری از مأموران را اعلام کرده‌اند؛ حکمی که به‌گفته خانواده‌های جان‌باختگان و مجروحان، فاقد شفافیت بوده و آن را نپذیرفته‌اند.

یادآوری می‌شود در ۸ مهرماه ۱۴۰۱، نیروهای نظامی با شلیک مستقیم به سوی نمازگزاران در زاهدان، بیش از صد تن از شهروندان بلوچ را کشته و صدها نفر دیگر را زخمی کردند؛ جنایتی که همچنان بر خانواده‌های قربانیان و جامعه بلوچستان سنگینی می‌کند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*