انتقاد مولوی عبدالحمید از برگزاری هفته وحدت و تأکید بر ضرورت تغییرات بنیادین در کشور

به گزارش رسانک، امروز جمعه ۲۱ شهریور ماه ۱۴۰۴، مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه زاهدان در مراسم نماز جمعه این شهر با انتقاد از برگزاری مراسم «هفته وحدت» گفت که بهتر بود به جای تشکیل جلسات، در عمل وحدت میان ملل و مذاهب کشور برقرار می‌شد. وی تأکید کرد که اگر در پنجاه سال گذشته از وزرای اهل‌ سنت و اقوام در کابینه استفاده می‌شد و اجازه ساخت مسجد اهل‌سنت در تهران داده می‌گردید، امروز نیازی به برگزاری این همه کنفرانس نبود.

مولوی عبدالحمید با اشاره به انتصاب استاندار در بلوچستان و همچنین مدیرکل اهل‌سنت در آموزش‌وپرورش این استان گفت: «اگرچه این اقدام‌ها انجام شده، اما بدنه ادارات همچنان یکدست است و با تغییر مدیران اهل‌سنت، تبعیض‌ها باقی می‌مانند.»

وی در ادامه با تأکید بر لزوم اصلاحات بنیادین در کشور اظهار داشت: «خیرخواهی ما ایجاب می‌کند که بگوییم باید کار اساسی صورت بگیرد. اصلاحات شکست خورده و مردم ایران به اصلاحات رضایت نمی‌دهند و تغییر می‌خواهند. تغییرات بزرگ و عمیق در سیاست‌های داخلی و خارجی ضرورت دارد.» او هشدار داد که تندروها نباید بتوانند نظر خود را بر مراکز قدرت و تصمیم‌گیری تحمیل کنند، چرا که این روند به زیان دین و کشور تمام خواهد شد.

امام جمعه زاهدان همچنین به انتقاد از روند مشورت‌گیری مسئولان عالی‌رتبه پرداخت و گفت: «زمانی گفته شد علی خامنه‌ای می‌خواهد با مردم ارتباط داشته باشند، اما افرادی انتخاب شدند که واقعیت‌ها را کتمان کرده و تنها تأییدکننده سیاست‌ها بوده‌اند. از کسانی که می‌توانستند مشکلات واقعی را منتقل کنند، فاصله گرفته شد.» وی افزود: «در نزدیک به پنجاه سال گذشته هیچ بازرس یا نماینده‌ای از سوی مسئولان بلندپایه به این مناطق نیامده تا وضعیت را بررسی کند. ما معتقدیم حتی نظر مخالفان باید شنیده شود و خیرخواهی ما در این است که تغییر و تحولات بزرگ در کشور صورت گیرد.»

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*