خطر شکستن لوله آب و تخریب پل در جاده بین‌المللی بزمان ایرانشهر

به‌ گزارش رسانک، امروز یکشنبه ۹ شهریور ماه ۱۴۰۴، اهالی بزمان از توابع شهرستان ایرانشهر از وضعیت خطرناک پل و لوله آب عبوری از مسیر جاده بین‌المللی این منطقه خبر دادند. به گفته ساکنان، پل یادشده به‌طور کامل از زیر تخریب شده و هنگام بارندگی، به دلیل تنگ بودن مسیر آب زیر پل و بسته شدن آن، آب باران بر روی پل جمع شده و سرریز می‌شود.

به گفته اهالی محل، آب‌های جمع‌شده پس از سرریز شدن، به کنار لوله آب اصلی شهر هدایت می‌شوند و خطر شکستن این لوله را به وجود آورده‌اند. اهالی می‌گویند در صورت شکستگی این لوله، نه تنها شهر با بحران جدی آب روبه‌رو خواهد شد، بلکه جاده بین‌المللی نیز با مشکل بزرگ و انسداد مواجه می‌شود.

شهروندان منطقه اعلام کرده‌اند که بارها برای رسیدگی به این مشکل اقدام و پیگیری کرده‌اند، اما مسئولان هر بار نبود بودجه را بهانه کرده و از حل این معضل سرباز زده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*