صدور قبض آب ۱۳ میلیون تومانی در ایرانشهر؛ فشار اقتصادی بر دوش خانواده‌های کارگری

به گزارش رسانک، روز گذشته ۱ شهریور ماه ۱۴۰۴، شماری از شهروندان ایرانشهر با قبض‌های آب غیرمتعارفی مواجه شده‌اند که مبالغی بیش از ۱۳ میلیون تومان در یک دوره ۷۱ روزه را شامل می‌شود. این موضوع نگرانی گسترده‌ای در میان خانواده‌ها ایجاد کرده است، چرا که این هزینه‌های سنگین در شرایط اقتصادی سخت، زندگی مردم را بیش از پیش تحت فشار قرار داده است.

بر اساس اظهارات شهروندان، یکی از این قبض‌ها برای یک منزل مسکونی صادر شده و هنگامی که به اداره آب مراجعه کرده‌اند، به آنان گفته شده است که باید هزینه‌ها به‌صورت آزاد محاسبه شود و در غیر این صورت مشکلات بیشتری برایشان ایجاد خواهد شد. این افراد که بسیاری از آنان کارگران ساده هستند، تأکید دارند که چنین مبالغی توان زندگی‌شان را نابود می‌کند.

معترضان می‌گویند که هزینه سیاست‌های نادرست و سوءمدیریت‌ها بر دوش مردم گذاشته شده و برای جبران ناترازی، دست در جیب شهروندان می‌کنند. به گفته آنان، نه تنها قبض‌های سنگین آب فشار مضاعفی بر معیشت خانوارها وارد کرده، بلکه همراه شدن این موضوع با اتهام سوءمصرف و برخوردهای ناعادلانه نیز شرایط را دشوارتر کرده است.

شهروندان ایرانشهر خواستار آن شده‌اند که مسئولان به جای تحمیل هزینه‌های کمرشکن به خانواده‌های کم‌درآمد، با اتخاذ راهکارهای عادلانه و مدیریتی، برای رفع بحران آب و مشکلات موجود اقدام کنند، چرا که بی‌توجهی به این وضعیت می‌تواند پیامدهای اجتماعی گسترده‌ای به دنبال داشته باشد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*