تایید کشته و مجروح شدن دستکم دو‌ نظامی توسط رسانه‌های حکومتی در پی تیراندازی افراد مسلح ناشناس در ایرانشهر

به گزارش رسانک، شامگاه امروز ۲۴ مرداد ماه ۱۴۰۴، بدنبال تیراندازی افراد مسلح ناشناس در شهر ایرانشهر به سمت یک خودروی نظامی، رسانه‌های حکومتی رژیم جمهوری اسلامی ایران کشته و مجروح شدن دستکم دو‌ تن از نیروهای نظامی را تأیید کردند ولی تاکنون مقامات انتظامی و امنیتی از اظهارنظر درباره این حمله خودداری نموده‌اند.

پیشتر منابع رسانک گفته بودند: این حادثه در حوالی فلکه دکتر امینی‌فرد رخ داده و نیروهای نظامی در حال تردد در داخل شهر بودند که سرنشینان یک خودرو به سمت آنان آتش گشودند و سپس محل را ترک کردند.

با این حال، از تعداد دقیق کشته و زخمی‌شدگان این تیراندازی تا زمان تنظیم این خبر اطلاعی در دست نیست اما گزارش‌های تأییدنشده دریافتی توسط رسانک حاکی است که دستکم چهار نیروی نظامی در این حمله کشته شده‌اند.

منابع افزوده‌اند: بدنبال این تیراندازی ده‌ها تن از نظامیان با خودروهای نظامی و پلاک شخصی به محل حادثه اعزام شده‌اند و به گفته منابع رسانک فضای شهر کاملا امنیتی است. نیروهای نظامی و لباس شخصی در خروجی و ورودی‌های شهر ایرانشهر و همچنین برخی خیابان‌ها از جمله کمربندی ایست‌وبازرسی ایجاد کرده و از رانندگان کارت شناسایی درخواست می‌کنند.

لازم به ذکر است که تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*