
(هشدار: ممکن است این ویدئو برای برخی آزاردهنده باشد.)
به گزارش رسانک، روز گذشته ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۴، یک تصادف شدید در پیست اتومبیلرانی خودساخته در شهر چابهار منجر به جانباختن سه نوجوان بلوچ شد. این حادثه که بر اثر برخورد شدید دو وسیله نقلیه رخ داد، بار دیگر توجه افکار عمومی را به وضعیت نگرانکننده پیستهای غیرایمن در بلوچستان جلب کرده است.
هویت جانباختگان این سانحه «مصطفی آزادی»، «ادیب آزادی» و «یاسین آزادی» که از یک خانواده بودند، اعلام شده و هر سه اهل شهرستان چابهار بودند.
این نوجوانان در حالی جان خود را از دست دادند که تنها بهدنبال نمایش مهارتهای رانندگی در فضایی که سالهاست از سوی جوانان برای تخلیه هیجانات و تمرین رانندگی انتخاب میشود، در این محل حضور داشتند.
طی سالهای اخیر، پیستهای خودساخته در شهرهای مختلف بلوچستان به یکی از معدود فضاهای موجود برای سرگرمی و فعالیتهای جوانان تبدیل شدهاند. با این حال، نبود نظارت، بیتوجهی به ایمنی و عدم حمایت و ساماندهی از سوی مسئولان باعث شده که این فضاهای مردمی به صحنه بروز حوادث تلخ و جبرانناپذیر تبدیل شوند.
این حادثه تلخ در حالی رخ داده که هیچ برنامهریزی یا تمهیدی از سوی نهادهای شهری و ورزشی برای احداث پیستهای استاندارد، آموزش اصول رانندگی ایمن و یا تجهیز امکانات اضطراری اتخاذ نشده است.
Be the first to comment