قطع مکرر برق در چهارراه رسولی زاهدان و ضربه سنگین به کسبه در ساعات اوج خرید شبانه

به گزارش رسانک، شامگاه گذشته ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۴، برق بازار چهارراه رسولی زاهدان که یکی از اصلی‌ترین و پرترددترین مراکز خرید این شهر به شمار می‌رود بصورت مکرر قطع می‌شود و این قطعی‌ها علاوه بر طول روز شب‌ها نیز از حدود ساعت ۷:۳۰ شب آغاز شده و تا حدود ساعت ۱۰ ادامه پیدا می‌کند. این زمان، اوج حضور مردم برای خرید و فعالیت اقتصادی در بازار است و قطع برق در این ساعات حیاتی، ضربه‌ سنگینی به کسب‌وکارهای این منطقه وارد کرده است.

بازار رسولی از پرتراکم‌ترین نقاط تجاری در زاهدان است که صدها واحد صنفی در آن فعال هستند و بسیاری از این مغازه‌داران ماهانه مبالغ سنگینی برای اجاره پرداخت می‌کنند. قطع مکرر برق موجب شده تا فروشگاه‌ها قادر به استفاده از سیستم‌های روشنایی، تهویه، دستگاه‌های کارت‌خوان و امنیتی نباشند. این اختلال باعث نارضایتی فروشندگان، توقف معاملات و تحمیل خسارات مالی به کسبه شده است.

کسبه می‌گویند که این وضعیت در روزهای گذشته نیز به شکل مکرر تکرار شده و تاکنون هیچ اقدام موثری از سوی شرکت برق یا مسئولان برای رفع آن صورت نگرفته است. تداوم این روند می‌تواند به کاهش اعتماد مردم به بازار و حتی تعطیلی برخی واحدهای صنفی منجر شود.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*