مفقود شدن یک شهروند به‌همراه خودروی شخصی‌اش در شهرستان خاش با گذشت دوازده روز

به گزارش رسانک، امروز سه‌شنبه ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۴، یک شهروند بلوچ به‌نام «زلمی قلجایی» از اهالی شهرستان خاش که روز جمعه ۱۳ تیر ماه در مسیر بین دهپابید و اسکل‌آباد واقع در شهرستان خاش به‌همراه خودروی شخصی‌اش مفقود شده و تاکنون هیچ‌گونه خبری از وضعیت او در دست نیست.

این فرد برای انجام کارهای شخصی از خانه خارج شده بود، اما پس از گذشت دوازده روز، همچنان به منزل بازگشته‌ و تلاش‌های خانواده‌اش برای یافتن او بی‌نتیجه مانده است.

خانواده، همسر، فرزندان و والدین این شهروند با نگرانی شدید، پیگیر وضعیت او هستند اما پاسخ روشنی از سوی نهادهای مسئول، به‌ویژه پلیس، دریافت نکرده‌اند. آن‌ها با انتشار تصویر و مشخصات وی، از مردم درخواست کمک کرده‌اند تا اگر کسی از مکان احتمالی وی اطلاعی دارد، به این شماره تلفن‌ها تماس بگیرد:
۰۹۳۸۶۱۴۲۰۳۴
۰۹۹۳۳۸۹۸۷۸۱

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*