ربایش کودک بلوچ پس از تیراندازی افراد مسلح ناشناس در خاش

به گزارش رسانک، شامگاه دوشنبه ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۴، چهار فرد مسلح ناشناس در خیابان طالقانی شهرستان خاش با حمله به یک خودرو و تیراندازی به سوی آن، کودک ۱۲ ساله‌ای را در مقابل منزل مسکونی‌اش ربوده و از محل متواری شده‌اند. این حادثه که در نزدیکی خانه این خانواده رخ داده، نگرانی شدید خانواده و ساکنان محل را در پی داشته و پیگیری‌های انجام‌شده از سوی خانواده‌ این کودک تاکنون بی‌نتیجه مانده است.

هویت این کودک «محمد طاها مرادزهی» ۱۲ ساله، فرزند پرویز و اهل خاش عنوان شده است.

به‌ گفته منابع مطلع، در زمان حادثه، این کودک در حال پیاده شدن از خودرو دایی‌اش بوده که مهاجمان با چهره‌های پوشیده و اسلحه، خودروی مذکور را متوقف کرده، اقدام به تیراندازی کرده و سپس کودک را ربوده‌اند.

منابع افزوده‌اند: دلیل این اقدام «اختلاف حساب شخصی با عموی کودک که حدود بیست سال پیش رخ داده و در همان زمان حل شده» عنوان شده، با این حال خانواده‌ وی از سرنوشت او هیچ اطلاعی در دست ندارند و تلاش‌هایشان از طریق نهادهای انتظامی و قضایی بی‌پاسخ مانده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*