استقبال ایران از آتش بس؛ عراقچی در صورت توقف حملات اسرائیل ما هم ادامه نمی دهیم

به گزارش رسانک، امروز سه‌شنبه ۳ تیر ماه ۱۴۰۴، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در باره آتش‌بس میان ایران و اسرائیل در صفحه اکس (توییتر سابق) خود نوشت: «در حال حاضر هیچ توافقی بر سر آتش‌بس یا توقف عملیات نظامی وجود ندارد. با این حال اگر رژیم اسرائیل تا پیش از ساعت ۴ بامداد به وقت تهران، تجاوز غیرقانونی خود علیه مردم ایران را متوقف کند، ما نیز قصد ادامه پاسخ نظامی پس از آن را نداریم.»

او خاطر نشان کرد: «همان‌طور که جمهوری اسلامی بارها به‌روشنی اعلام کرده، این اسرائیل بود که جنگ را علیه ایران آغاز کرد، نه برعکس.» عراقچی تاکید کرد که “تصمیم نهایی درباره توقف عملیات نظامی بعداً اتخاذ خواهد شد”.

اوایل بامداد سه‌شنبه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا از آتش‌بس میان ایران و اسرائیل خبر داده بود. به گفته او ابتدا آتش‌بسی ۱۲ ساعته از سوی جمهوری اسلامی و سپس آتش‌بسی ۱۲ ساعته از سوی اسرائیل برقرار می‌شود و در پایان ۲۴ ساعت جنگ به اتمام می‌رسد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*