جان باختن یک شهروند مجروح شده بدنبال تیراندازی مستقیم نیروهای مرزبانی پس از ۱۵ روز کما

به‌ گزارش رسانک، روز دوشنبه ۱۹ خرداد‌ ماه ۱۴۰۴، یک شهروند اهل روستای مرزی چاه‌زرد شهرستان زیرکوه استان خراسان جنوبی که در تاریخ ۳ خرداد ماه ۱۴۰۴، حین چرای شترهایش در حوالی مرز، هدف شلیک مستقیم نیروهای مرزبانی قرار گرفت شده بود، پس از ۱۵ روز کما در بیمارستان شهدای شهر قائن جان خود را از دست داد.

هویت این شهروند، «حسن افضلی (بهلوانی)» حدودا ۳۰ ساله، فرزند پرویز، دارای سه فرزند، اهل و ساکن روستای مرزی چاه‌زرد شهرستان زیرکوه عنوان شده است.

بر اساس این گزارش، مأموران مرزبانی بدون هیچگونه هشدار یا اخطار قبلی، در نزدیکی منطقه مرزی چاه‌زرد، ۶ گلوله به سمت حسن افضلی شلیک کردند. وی پس از این تیراندازی و مجروح شدن به بیمارستان شهدای قائن منتقل شد و به مدت ۱۵ روز در حالت کما در بخش مراقبت‌های ویژه تحت مراقبت بود.

این شهروند بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده و پیکر بی‌جان این شهروند در ازای پرداخت مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان توسط خانواده‌اش، به بیمارستان تحویل داده شده است.

بر اساس مجموع گزارش های جمع آوری شده در سال ٢٠۲۴، اقدامات نیروهای نظامی و امنیتی باعث کشته و زخمی شدن دستکم ۲۰۸ شهروند بلوچ در نقاط مختلف شده است. در بین این موارد ۱۱۵ نفر جان خود را از دست داده و ۹۳ نفر نیز زخمی شده‌اند که در میان افراد کشته‌شده ۱۳ کودک و ۴ زن و در میان مجروح‌شدگان ۲۰ کودک و ۱۲ زن ثبت شده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*