بی‌نظمی و هرج‌ومرج در پایانه مرزی ریمدان به‌دلیل بی‌توجهی مسئولان گمرک و شهرستان دشتیاری

به گزارش رسانک، امروز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت‌ ماه ۱۴۰۴، وضعیت نابسامان و بی‌نظمی شدید در پایانه مرزی ریمدان شهرستان دشتیاری، در پی بی‌تفاوتی مسئولان مرزبانی، گمرک و فرمانداری، موجب آشفتگی گسترده و نارضایتی شدید کامیون‌داران شده است.

به گفته منابع رسانک، رانندگان خودروهای سنگین که روزها در گرمای طاقت‌فرسای بالای ۴۵ درجه در انتظار عبور از مرز باقی مانده‌اند، با بی‌نوبتی برخی رانندگان دیگر مواجه هستند که بدون رعایت ترتیب، با هماهنگی غیررسمی از مرز عبور می‌کنند. این وضعیت باعث ایجاد تنش و بی‌اعتمادی در میان رانندگان شده و هیچ واکنشی از سوی مسئولان مربوطه دیده نمی‌شود.

بر اساس گزارش‌ها، این بی‌نظمی از هفته‌های گذشته آغاز شده و با گذشت این مدت همچنان ادامه دارد. فرمانداری دشتیاری و مسئولان مرزبانی و گمرک، علی‌رغم اطلاع از این شرایط، تاکنون هیچ اقدام مؤثری برای ساماندهی روند خروج کامیون‌ها از مرز انجام نداده‌اند.

رانندگان می‌گویند که برخی کامیون‌ها بدون نوبت و از طریق روابط خاص از مرز عبور داده می‌شوند، در حالی‌که دیگران باید روزها در صف منتظر بمانند. این شرایط نشان‌دهنده ضعف جدی در مدیریت مرزی و نبود نظارت در روند عبور و مرور کامیون‌هاست که نه‌تنها روند صادرات را مختل کرده، بلکه نارضایتی عمومی میان رانندگان را نیز به‌دنبال داشته است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*