
به گزارش رسانک، روز سهشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، دو شهروند بلوچ هنگام مراجعه به دادگاه زاهدان جهت پیگیری وضعیت برادران و پسرعمویشان که در بازداشت به سر می برند، توسط نیروهای امنیتی همراه با خشونت و ضربوشتم بازداشت شدند.
هویت این دو شهروند بلوچ بازداشت شده “حبیب شهبخش (قنبرزهی)” ۲۷ ساله، فرزند موسی، و متأهل که برادر سه تن از بازداشت شدگان یورش به منطقه کورین است، به همراه پسرعمویش “الیاس شهبخش (قنبرزهی)” فرزند نبی عنوان شده است.
گفتنی است حبیب و الیاس برای پیگیری وضعیت “اکبر شهبخش(قنبرزهی)”، “مرتضی شهبخش(قنبرزهی)” و “وحید شهبخش(قنبرزهی)”، سه تن از بازداشتشدگان یورش گسترده نیروهای نظامی به منطقه کورین، به دادگاه مراجعه کرده بودند که هر دو توسط نیروهای امنیتی پس از ضرب و شتم بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شدند.
بر اساس این گزارش، اکبر و مرتضی و وحید از جمله شهروندانی هستند که صبح جمعه ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۴، در جریان یورش گسترده به روستاهای چاهاحمد، اسماعیلآباد، سورنایی و قلعهبید از توابع زاهدان، توسط نیروهای نظامی بازداشت شدند.
لازم به ذکر است یورش نظامی همراه با محاصره کامل روستاها، ورود بدون مجوز به منازل شهروندان و بازداشت خشونتآمیز شماری از شهروندان بلوچ، از جمله نوجوانان، همراه بود و در جریان این یورش نظامی، درگیری مسلحانهای نیز در روستای سورنایی رخ داد که طی آن، یک شهروند بلوچ با هویت “ولیمحمد محمدزهی” با پهپاد کشته شد و یک عضو سپاه پاسداران با هویت “اسحاق مختاری” نیز در این درگیری جان خود را از دست داد و دستکم سه نیروی دیگر مجروح شدند.
Be the first to comment