آتش‌سوزی در یک مَنڈی در دهستان سرکور شهرستان سرباز و به بار آوردن خسارات مالی سنگین

به گزارش رسانک، امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، یکی از محل‌های دپوی سوخت که در زبان بلوچی به آن «مَندی» گفته می‌شود، در روستای ملک‌آباد واقع در دهستان سرکور از توابع شهرستان سرباز دچار آتش‌سوزی شد و خسارات مالی زیادی به بار آورد.

به گفته شاهدان محلی، شعله‌های آتش با شدت زیادی زبانه کشیده و حجم بالایی از سوخت ذخیره‌شده در این مکان را طعمه حریق کرده است و تا لحظه تنظیم این گزارش، گزارشی از تلفات جانی مخابره نشده، اما شدت خسارات مالی گسترده اعلام شده است.

بر اساس اطلاعات دریافتی، نبود ایستگاه آتش‌نشانی در نزدیکی این منطقه بارها موجب شده تا در گذشته نیز حوادث تلخ و آتش‌سوزی‌های وسیعی در چنین مکان‌هایی رخ دهد، اما تاکنون هیچ اقدام مؤثری از سوی مسئولان برای پیشگیری از تکرار این فجایع صورت نگرفته است.

گفتنی است که «مَندی» محلی است که سوخت در آن انبار می‌شود و سوختبران با مراجعه به این مکان‌ها، سوخت مورد نیاز را تهیه و به مناطق دیگر منتقل می‌کنند. وجود چنین مکان‌هایی حاصل شرایط سخت معیشتی مردم بلوچ و نبود فرصت‌های شغلی در منطقه است؛ وضعیتی که مردم را به سمت فعالیت‌هایی سوق داده که نه تنها از سوی حکومت پشتیبانی نمی‌شوند، بلکه در معرض خطراتی چون آتش‌سوزی، تعقیب نیروهای نظامی و انفجار قرار دارند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*