کشته شدن یک کودک بلوچ و زخمی شدن دو عضو خانواده‌اش در تیراندازی افراد مسلح ناشناس در محور نصرت‌آباد به زاهدان

به گزارش رسانک، شامگاه سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴، در جریان تیراندازی افراد مسلح ناشناس به سوی خودروی یک خانواده بلوچ در محور نصرت‌آباد به زاهدان، یک کودک ۱۵ ساله به شدت زخمی شد و با وجود انتقال به بیمارستان، شامگاه چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت در اثر شدت جراحات جان باخت. در این حادثه همچنین مادر و خواهر این کودک نیز مجروح شدند.

هویت کودک جان‌باخته «اویس بلوچی (نارویی)» ۱۵ ساله، فرزند جان‌محمد و اهل زاهدان عنوان شده که مادر و خواهر ۱۷ ساله وی نیز با اصابت گلوله مجروح شده‌اند.

به گفته منابع رسانک، در این تیراندازی که حوالی ساعت ۲۲:۳۰ و در نزدیکی تل سیاه، پیش از رسیدن به پاسگاه رخ داده که دو خودروی پژو پارس سفید و ال‌ ایکس نقره‌ای به سمت خودروی این خانواده آتش گشودند. پدر خانواده برای نجات جان اعضای خانواده‌اش خودرو را به سمت خاکی منحرف کرده اما مهاجمان پس از توقف نیز همچنان به تیراندازی ادامه دادند و در نهایت با شلیک چند تیر هوایی از محل گریخته‌اند.

منابع افزوده‌اند: پدر این خانواده با هیچ فرد و اشخاصی مشکل و اختلافی نداشته است. در این تیراندازی، اویس از ناحیه کلیه و کبد مورد اصابت گلوله‌هایی با قدرت انفجاری قرار گرفته که منجر به پارگی کلیه و متلاشی شدن کبد او شده و در نهایت به دلیل خون‌ریزی شدید داخلی در بیمارستان خاتم زاهدان جان خود را از دست داده است.

گفتنی است که سایر اعضای مجروح‌شده خانواده تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند و بنا به گزارش‌ها، وضعیت عمومی آن‌ها «رو به بهبود» عنوان شده است.

تاکنون هیچ اطلاعاتی از هویت مهاجمان در دست نیست و سکوت مسئولان امنیتی در قبال این حمله، نگرانی‌ها نسبت به ناامنی‌های گسترده در محورهای مواصلاتی بلوچستان را افزایش داده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*