به گزارش رسانک، امروز جمعه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، ویدئوی دریافتی از روستای علیآباد، واقع در منطقه منزلآب شهرستان زاهدان، حاکیست که صدها خانوار در این روستا و مناطق اطراف همچنان بدون برق زندگی میکنند و با مشکلات جدی در تأمین نیازهای اولیه خود مواجه هستند.
به گفته منابع رسانک، افرادی با نفوذ در ادارات دولتی استان که اقدام به خرید زمین در این منطقه کردهاند، با استفاده از جایگاه خود موفق به دریافت ترانسهای برق اختصاصی شدهاند، در حالیکه حدود هزار خانوار از مردم بومی این منطقه از داشتن برق محروماند. این وضعیت در حالیست که فاصله منطقه منزلآب تا مرکز شهر زاهدان تنها چند کیلومتر است.
فساد اداری گسترده و رانتخواری در بخش زمین و زیرساختهای عمومی در حاشیه زاهدان باعث شده است بسیاری از زمینهای اطراف این شهر به افراد صاحب نفوذ واگذار شود و در مقابل، نیازهای اساسی شهروندان بلوچ نادیده گرفته شود. این روند تبعیضآمیز، نگرانیهای عمیقی را در زمینه دسترسی به زمین، مسکن و امکانات پایهای برای مردم بومی منطقه بهوجود آورده است.
Be the first to comment