مجروح شدن دستکم سه سوختبر بلوچ در پی حریق یک خودرو در محور مواصلاتی سرباز به راسک

به گزارش رسانک، امروز جمعه ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۴، یک دستگاه خودروی سایپا وانت در حدفاصل روستای حشابدر از توابع شهرستان سرباز واقع در محور مواصلاتی سرباز به راسک به دلیل اتصال در بخش باتری دچار آتش‌سوزی شد. این حادثه باعث سوختگی دست‌کم سه نفر از سرنشینان خودرو شد که گفته می‌شود میزان سوختگی آنها سطحی بوده ولی به بیمارستان ولایت راسک منتقل شده‌اند.

از هویت این سوختبران تا لحظه تنظیم این خبر اطلاعی در دست نیست و به گفته منابع رسانک، این افراد برای دریافت خدمات درمانی از طریق آمبولانس به بیمارستان راسک منتقل شده‌اند.

بنابر اطلاعات منابع رسانک، دو نفر از افراد حادثه‌دیده از ناحیه پا و یک نفر از ناحیه سر دچار سوختگی شده‌اند که توسط آمبولانس به بیمارستان ولایت راسک منتقل شده‌اند.

بسیاری از شهروندان بلوچ به دلیل نبود فرصت‌های شغلی ناچار به فعالیت در حمل سوخت شده‌اند و با خودروهای فرسوده و بدون تجهیزات ایمنی در مسیرهای پرخطر تردد می‌کنند؛ موضوعی که بارها منجر به حوادث تلخ و قربانی شدن افراد بی‌گناه شده و همچنان ادامه دارد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*