ویدئویی از تجمع اعتراضی شهروندان بلوچ در منطقه آسکان سراوان در حمایت از “دکتر مهرنگ بلوچ” و قرائت بیانیه این تجمع

به گزارش رسانک، امروز جمعه ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۴، شماری از شهروندان و اهالی بخش بمپشت در آسکان از توابع شهرستان سراوان پس از نماز جمعه با برگزاری تجمعی اعتراضی، خواستار آزادی فوری “دکتر مهرنگ بلوچ” و دیگر بازداشت‌شدگان اخیر شدند. معترضان با سردادن شعارهایی علیه رژیم جمهوری اسلامی پاکستان، اعتراض خود را نسبت به ادامه سرکوب و ظلم علیه ملت بلوچ ابراز داشتند.

پیش از آغاز این تجمع، شهروندان حاضر بیانیه‌ای قرائت کردند که در آن رژیم جمهوری اسلامی پاکستان را به‌دلیل نقض گسترده حقوق بشر در بلوچستان محکوم کرده و خواستار پایان دادن به سرکوب سیستماتیک علیه فرزندان، فعالان و مردم بلوچ شدند. آنان همچنین بر ضرورت آزادی بی‌قید و شرط “دکتر مهرنگ بلوچ” و همراهانش تأکید کردند.

“دکتر مهرنگ بلوچ” و چند تن دیگر از اعضای سازمان بلوچ یکجهتی (BYC) در تاریخ ۲ فروردین ماه ۱۴۰۴ پس از شرکت در یک تحصن اعتراضی در شهر کویته که علیه کشتار شهروندان بلوچ و ناپدیدسازی فعالان برگزار شده بود، توسط نیروهای امنیتی ربوده و بازداشت شدند. ادامه بازداشت غیرقانونی آنان، موجی از اعتراضات مردمی را در مناطق مختلف بلوچستان به همراه داشته است.

تجمع امروز در آسکان بمپشت، نمونه‌ای دیگر از واکنش‌های مردمی به ادامه نقض حقوق ملت بلوچ توسط نهادهای امنیتی پاکستان است؛ اعتراضی که نشان می‌دهد صدای مردم خاموش‌نشدنی است و جامعه بلوچ در برابر سیاست‌های سرکوبگرانه ایستادگی خواهد کرد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*