ربودن یک شهروند بلوچ توسط افراد مسلح ناشناس در شهرستان خاش

به گزارش رسانک، شامگاه روز دوشنبه ۲۵ فروردین‌ ماه ۱۴۰۴، یک شهروند بلوچ در بازار شهر خاش توسط افراد مسلح ناشناس، ربوده شده و از سرنوشت وی اطلاعی در دست نیست.

هویت این شهروند ربوده شده، «عبدالوهاب کردی (مرادزهی)»، حدودا ۲۷ ساله، فرزند خدابخش، اهل شهرستان خاش عنوان شده است.

بر اساس این گزارش، حوالی ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه این شهروند بلوچ در بازار شهر خاش توسط سرنشینان مسلح یک خودرو سواری به زور سوار خودرو کرده و ربوده‌ شده است.

از انگیزه و هویت افراد ربایندگان تا لحظه تنظیم گزارش اطلاعی در دست نیست.

لازم به ذکر است که گروگان‌گیری در بلوچستان و سیستان، به ویژه در سایه پشتیبانی نهادهای امنیتی برای دستیابی به اهداف خاص، به یکی از روش‌های رایج و سیستماتیک تبدیل شده است. این روند به‌ویژه با استفاده از عوامل بومی، به طور قابل توجهی افزایش یافته و گروگان‌گیری و اخاذی از شهروندان بلوچ به یک معضل جدی تبدیل شده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*