بی‌تفاوتی نیروهای نظامی بمپور در برابر سرقت‌ از خودروها در داخل شهر

به گزارش رسانک، شب گذشته ۲۱ فروردین‌ ماه ۱۴۰۴، چند سارق در داخل شهر بمپور اقدام به سرقت از یک خودروی سنگین کرده‌اند‌و با وجود تماس فوری شهروندان با نیروهای کلانتری و درخواست کمک، نیروهای نظامی با تأخیر طولانی در محل حاضر شده‌اند، در حالی‌ که محل وقوع سرقت فاصله بسیار کمی با کلانتری داشته و می‌توانستند در مدت کوتاهی در محل حضور یافته و مانع وقوع این سرقت شوند. این تأخیر و عدم اقدام به‌موقع، باعث خشم و نگرانی اهالی شده است.

به گفته منابع رسانک، راننده این خودرو و وسایلش هدف سرقت قرار گرفته و این اتفاق در منطقه‌ای رخ داده که به‌طور معمول حضور نیروهای نظامی در آن پررنگ است. با این حال، بی‌تفاوتی و عدم دخالت نیروهای نظامی در جریان این سرقت مسلحانه، باعث جسورتر شدن سارقان و افزایش احساس ناامنی در میان مردم شده است.

این منبع همچنین افزود که بی‌تفاوتی نیروهای نظامی نسبت به سرقت‌های مکرر در شهر بمپور و اطراف آن در تضاد کامل با برخوردهای سخت‌گیرانه‌ آنان با شهروندانی‌ست که برای امرار معاش به کار سوختبری مشغول‌اند. در بسیاری از موارد، این سخت‌گیری‌ها به آزار و اذیت سوختبران، شهروندان عادی و حتی موتورسواران در سطح شهر منجر شده است. این رفتار دوگانه باعث افزایش نگرانی مردم نسبت به نقش و عملکرد نیروهای نظامی در تأمین امنیت بمپور شده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*