
به گزارش رسانک، سحرگاه روز گذشته ۱۹ فروردین ماه ۱۴۰۴، حکم اعدام یک زندانی بلوچ محبوس در زندان وکیلآباد مشهد بدون اینکه با خانواده خود آخرین ملاقات را انجام دهد، به دستور مقامات قضایی و زندان به اجرا گذاشته شد.
هویت این شهروند بلوچ، «امیراحمد ثنایی (مزارزهی)» متأهل و دارای دو فرزند و اهل هیرمند و ساکن مشهد عنوان شده است.
بر اساس این گزارش، امیراحمد ثنایی در سال ۱۴۰۱ توسط نیروهای نظامی در مشهد بازداشت و به اتهامات مرتبط با مواد مخدر به اعدام محکوم شده است.
گفتنی است که روز سهشنبه ۱۹ فروردین ماه ۱۴۰۴، گزارش سالانه عفو بینالملل منتشر شده و بر اساس آن در مورد اعدامها در جهان، ایران، عربستان سعودی و عراق ۹۱ درصد از اعدامهای ثبتشده در سال ۲۰۲۴ را داشتند. در این گزارش تأکید شده که بلوچها دستکم ۱۰ درصد اعدامشدگان را در ایران تشکیل میدهند در حالی که فقط پنج درصد جمعیت ایران را تشکیل میدهند.
Be the first to comment