
به گزارش رسانک، روز چهارشنبه ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۳، جسد یک شهروند بلوچ که ۲۰ اسفند پس از بارش باران در دریاچه کشفرود سقوط کرده و ناپدید شده بود، توسط جستجوگران مردمی در رودخانه روستای فیضآباد مشهد پیدا شد.
هویت این شهروند جانباخته، “ظاهر براهویی”، ۵۳ ساله، معروف به ملا ظاهر و اهل روستای کلاته فیضآباد از توابع استان خراسان رضوی، عنوان شده که در روز حادثه برای دیدن دریاچه کشفرود رفته بود که پایش لیز خورده و در آب سقوط کرده بود.
در حالی که خانواده و اهالی روستا از همان ابتدا برای یافتن او تلاش کردند، اما نیروهای امدادی و نهادهای دولتی تنها یک روز در محل حاضر شده و پس از چند ساعت جستوجو منطقه را ترک کردند. از آن زمان تا پیدا کردن پیکر بیجان او، تماسهای مکرر خانواده و مردم برای دریافت کمک بیپاسخ مانده بود و در نهایت، جسد او توسط جستجوگران مردمی پیدا شد.
مردم روستای کلاته فیضآباد که از روستاهای صددرصد بلوچنشین و اهل سنت مشهد است، از تبعیض و بیتوجهی نهادهای امدادی گلایه دارند و میگویند که در موارد مشابه نیز با همین رفتار مواجه شدهاند. بیتفاوتی مسئولان در چنین حوادثی، علاوه بر رنج مضاعف خانوادههای آسیبدیده، بار دیگر بیعدالتی در برخورد با شهروندان بلوچ را آشکار کرده است.
Be the first to comment