مولوی عبدالحمید: به‌خاطر حرف تند یک شخص، قهر نکنید و مذاکره را رد نکنید/ ملت از «شعار و سخنان احساسی» خسته شده است

به گزارش رسانک، امروز جمعه ۱ فروردین ماه ۱۴۰۴، مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی، امام‌ جمعه زاهدان در مراسم نماز جمعه این شهر، مسئولان کشور را به «مذاکرۀ مستقیم و بدون واسطه با آمریکا» توصیه کرد و گفت: توصیۀ بنده به مسئولان نظام و دستگاه دیپلماسی کشور آن است که به‌خاطر حرف تند یا تهدیدآمیزی که یک شخص زده است قهر نکنید و مذاکره را رد نکنید. نفس مذاکره کار خوب و منطقی و عاقلانه‌ای است. معنای مذاکره آن است که دوطرف حرف خودشان را بزنند.

وی تصریح کرد: پیشنهاد بنده به مسئولان آن است که برای مذاکره به کشور دیگری نمایندگی ندهید، بلکه دستگاه دیپلماسی کشور مستقیما وارد مذاکره شود. چه اشکالی دارد رئیس‌جمهور ایران با رئیس‌جمهور آمریکا بنشیند و مذاکره کند؟! رئیس‌جمهور ما در مذاکرۀ مستقیم بهتر می‌تواند دلایل خودش را مطرح کرده و با استدلال و توجیه، حرف خودش را به کرسی بنشاند.

مولوی عبدالحمید گفت: اگر ما دولت دیگری را به‌عنوان واسطه قرار دهیم آن دولت موقعیت خودش را خراب نمی‌کند و نمی‌تواند چانه بزند و بسیاری از تهمت‌هایی که علیه کشور ما وجود دارند را برطرف کند. لذا بهترین و مناسب‌ترین حالت برای جمهوری اسلامی و مردم ایران که از لحاظ اقتصادی در وضعیت بسیار بحرانی و غیرقابل قبول و تحملی قرار دارد، آن است که مذاکره به‌صورت مستقیم و بدون واسطه انجام گیرد.

امام جمعه زاهدان افزود: مسئولان کشور باید توجه داشته باشند که نمایندگی نزدیک به نود میلیون جمعیت را بر عهده دارند؛ باید به فکر این مردم و به فکر اقشاری باشند که زیر بار فشارهای اقتصادی و معیشتی له شده‌اند.

وی در ادامه تاکید کرد: بنده به‌عنوان یک شهروند که به‌جز دلسوزی و خیرخواهی هیچ هدف و غرض دیگری ندارم، به خیر و صلاح کشور و ملت می‌دانم که مذاکرات با قوت انجام شوند. موضوع فلسطین هم از طریق مذاکره حل‌وفصل شود تا اسرائیل دیگر دلیلی برای حمله به فلسطین و لبنان و سوریه و ایران و دیگر کشورها نداشته باشد و در این حل‌وفصل عادلانه، اسرائیل هم بعد از اینکه سرزمین‌های اشغالی را تخلیه کرده و به فلسطینی‌ها واگذار کند، می‌تواند روابط دیپلماتیک با دیگر کشورها برقرار کند.

وی تصریح کرد: باید عاقلانه بیندیشیم و دنبال احساسات نرویم. احساسات کار را خراب می‌کند. احساسات و شعارهای مفرطانه بزرگترین ضربه را به مردم زده‌اند و ملت از این شعارها خسته شده است. ما از اوایل انقلاب تا امروز این مشکلات را داشته‌ایم. متاسفانه بعضی‌ها که گویا در این دنیا زندگی نمی‌کنند به‌خاطر خوشحالی چند تندرو، سخنان شعاری و تند می‌زنند و عواقب این سخنان‌شان را نمی‌سنجند. یک مرتبه رهبر فقید انقلاب فرمودند: «شعار را رها کنید و به شعور بیایید». لذا نباید از جانب افراد مخصوصا از تریبون‌های رسمی سخنان احساسی فریاد زده شود.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*