گوریچ ریگی بلوچ؛ استعداد نوظهور بوکس بدون دستکش در برابر دومینیک “تانک” هورشِل

به گزارش رسانک، روز شنبه ۲ فروردین ماه ۱۴۰۴، برابر با ۲۲ مارس ۲۰۲۵، گوریچ ریگی بلوچ، استعداد نوظهور بوکس بدون دستکش که اصالتا اهل بلوچستان و شهر زاهدان می‌باشد در رویداد RCS4 که در شهر کاستلو دوسلدورف آلمان برگزار می‌شود، نبردی هیجان‌انگیز در برابر دومینیک “تانک” هورشِل برگزار خواهد کرد.

گوریچ ریگی بلوچ، ۲۴ ساله فرزند محمدعلی (دادشاه)، متولد کشور نروژ و اصالتا اهل بلوچستان می‌باشد که در این مبارزه از دسته فوق سنگین در مقابل دومینیک “تانک” هورشِل که به رکوردهای درخشان خود معروف است، قرار می‌گیرد.

گوریچ ریگی بلوچ، در مصاحبه‌ای که با رسانک داشته گفته است که پنج سال پیش به‌صورت حرفه‌ای بوکس را آغاز کرده و اکنون آماده است تا در مهم‌ترین مبارزه دوران حرفه‌ای خود وارد رینگ شود. گوریچ در آزمون‌های انتخابی BKFC با عملکردی خیره‌کننده، رقبای سرسخت خود را کنار زده و توانسته است مجوز حضور در این رویداد را کسب کند. وی امیدوار است که اکنون با آمادگی کامل و انگیزه‌ای بالا بتواند رکورد پیروزی‌های تانک را متوقف کند.

دومینیک “تانک” هورشِل یکی از مبارزان قدرتمند این دسته است که به قدرت بدنی بالا و استقامت مثال‌زدنی‌اش معروف است. او برای این مبارزه آماده است تا بار دیگر قدرت خود را به نمایش بگذارد. گوریچ ریگی بلوچ می‌تواند با مهارت‌های خود مسیر پیروزی را تغییر دهد و به نامی ماندگار در دنیای بوکس بدون دستکش تبدیل شود.

گفتنی است که بوکس بدون دستکش (Bare Knuckle Boxing (BKFC)) سبکی از مبارزات است که یکی از قدیمی‌ترین و خالص‌ترین اشکال بوکس محسوب می‌شود. در این رشته، برخلاف بوکس حرفه‌ای، مبارزان بدون استفاده از دستکش‌های بوکس به مصاف یکدیگر می‌روند که این امر باعث افزایش شدت ضربات و جذابیت مبارزه می‌شود. BKFC در سال‌های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده و به یکی از مهیج‌ترین رشته‌های مبارزاتی جهان تبدیل شده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*