فروش بین‌راهی محصولات کشاورزی مانند هندوانه، معضل جدید کشاورزان بلوچ در شهرستان‌های جنوبی بلوچستان

به گزارش رسانک، شامگاه گذشته ۲۲ اسفند ماه ۱۴۰۳، ویدئو و تصاویر دریافتی نشان می‌دهند که کامیون‌هایی که محصولات کشاورزان بلوچ از مناطق جاسک، زرآباد و چابهار را برای انتقال به شهرستان‌هایی مانند شیراز، اصفهان و تهران کرایه کرده‌اند، بخشی از این بار را در میانه راه به دست‌فروش‌هایی که عمدتاً اتباع افغانستانی هستند، می‌فروشند.

کشاورزان بلوچ که محصولات خود را به امید فروش در بازارهای بزرگ‌تر به این کامیون‌ها می‌سپارند، در نهایت با خسارات مالی مواجه می‌شوند، چراکه خریدار نهایی در مقصد، بار کمتری نسبت به مقدار توافق‌شده دریافت می‌کند. این امر باعث می‌شود که همان میزان بار را با هزینه کمتری از کشاورز بلوچ خریداری کند. از آنجا که بخشی از محصولات در مسیر به فروش رسیده، مبلغ پرداختی به کشاورز نیز کاهش می‌یابد، که این موضوع ضرر مالی بیشتری را به آنان تحمیل می‌کند.

کشاورزان بلوچ سال‌هاست که با مشکلات متعددی مانند نبود حمایت‌های دولتی، هزینه‌های بالای تولید، کمبود امکانات آبیاری، و نبود زیرساخت‌های مناسب برای حمل‌ونقل و فروش محصولات خود مواجه‌اند. فروش بین‌راهی محصولات، ضربه‌ای دیگر به کشاورزی منطقه وارد کرده و نشان‌دهنده نبود نظارت و حمایت‌های لازم از این قشر زحمتکش است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*