یورش نیروهای سپاه و بسیج به فرماندهی “محمد شاهوزهی” به منازل روستای انده میرجاوه و ایجاد رعب و وحشت میان زنان و کودکان

به گزارش رسانک، امروز چهارشنبه ۸ اسفند ماه ۱۴۰۳، نیروهای نظامی سپاه و بسیج با یورش به منازل اهالی روستای انده واقع در شهرستان میرجاوه، اقدام به تفتیش خانه‌ها کرده و همچنین با تیراندازی هوایی موجب ترس و وحشت زنان و کودکان و بی‌احترامی به آنان شده‌اند.

این نیروهای بسیج و سپاه که تحت فرماندهی محمد شاهوزهی بودند، پس از یورش به این روستا برخی منازل شهروندان را بدون نشان دادن حکم قضایی تفتیش کرده و به زنانی که نسبت به اقدام نیروها اعتراض داشته‌اند، بی احترامی کرده‌ و حتی لباس‌های شخصی را نیز بررسی نموده‌اند.

این اقدام نیروهای نظامی تحت فرماندهی محمد شاهوزهی که از افراد بومی وابسته به سپاه پاسداران است واکنش‌های زیادی برانگیخته و مردم خواستار توقف این رفتارهای سلیقه‌ای شده‌اند.

از علت یورش این نیروها تا لحظه تنظیم خبر اطلاعی در دست نیست.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*