نارضایتی شهروندان از تعویض ترانس برق در روستای دپتولگ نیکشهر و رفتار نامناسب مسئولان این اداره با شهروندان

به گزارش رسانک، امروز شنبه ۱۵ دی ماه ۱۴۰۳، ویدئوی دریافتی نشان می‌دهد که مسئولان اداره برق شهرستان نیکشهر ترانس برق ۳۱۵ کیلوولت روستای دفتولگ در بخش بنت این شهرستان را تعویض و به جای آن ترانس ۲۰۰ کیلوولت نصب می‌کنند و مسئولان اداره برق نیز رفتار ناشایستی با اهالی این روستا داشته‌اند.

گفته می‌شود که مسئول این اداره علیرغم اینکه نسبت به این اقدام خود پاسخگو نبوده بلکه با رفتار نامناسب موجب نارضایتی اهالی شده و مردم روستای دفتولگ که پیش از این با مشکل کاهش ولتاژ برق مواجه بودند، اکنون نگران مشکلات بیشتری در تأمین برق مورد نیاز خود هستند.

نصب کردن ترانس برق با قدرتی کمتر باعث ضعیف شدن اشتراک های برق اهالی روستای دفتولگ خواهد شد ‌و مسئولان اداره برق بخش بنت نیز نسبت به این اقدام خود پاسخگو نبوده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*