قطعی برق دو سوم محلات روستای درانگو شهرستان زرآباد و بی‌تفاوتی مسئولان علیرغم گذشت چند روز

به گزارش رسانک، بامداد امروز دوشنبه ۶ اسفند ماه ۱۴۰۳، با گذشت چند روز از قطعی برق دو سوم محلات در روستای درانگو از توابع شهرستان زرآباد که دارای جمعیتی عمدتاً دامدار و صیاد باعث شده که اهالی‌ آن با مشکلات جدی مواجه شوند و علیرغم پیگیری‌های مکرر ساکنان روستا تاکنون مسئولان اداره برق اقدام مؤثری انجام نداده‌اند.

گفته می‌شود که تنها یک فاز از برق در روستا فعال است که پاسخگوی نیاز اهالی نبوده و فشار زیادی به شبکه وارد می‌آورد. این ترانس که پیش‌تر با ظرفیت دویست کیلوولت‌ آمپر نصب شده بود، به دلیل افزایش بار مصرفی ناشی از رشد جمعیت و فعالیت‌های اقتصادی در منطقه، توان پاسخگویی به نیاز روستا را نداشته و خراب شده است.

رئیس اداره برق شهرستان زرآباد پیشنهاد نصب ترانس جدید با ظرفیت یکصد کیلوولت‌آمپر را مطرح کرده است که این پیشنهاد از سوی اهالی روستا رد شده است، زیرا ظرفیت مذکور به هیچ‌وجه پاسخگوی نیازهای فعلی و آینده روستا نمی‌باشد. به همین دلیل اهالی خواستار نصب ترانسی با ظرفیت مناسب‌تر و پاسخگو به نیازهای جمعیت و فعالیت‌های اقتصادی روستا هستند.

قطعی برق در روستای درانگو علاوه بر قطعی برق، موجب توقف فعالیت پمپ‌های آب شرب و مشکلات جدی برای تأمین آب برای ساکنان شده است. همچنین بسیاری از کسب‌وکارهای محلی که به برق وابسته هستند، دچار اختلال شده‌اند و فعالیت‌های روزمره مردم تحت تأثیر قرار گرفته است. قطعی برق موجب توقف فعالیت‌های آموزشی و مشکلات در دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی در این مناطق شده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*