اجرای حکم اعدام دست‌کم یک زندانی بلوچ در زندان قزلحصار کرج

به گزارش رسانک، سحرگاه امروز پنجشنبه ۲ اسفند ماه ۱۴۰۳، حکم اعدام دستکم یک زندانی بلوچ که از بابت اتهامات مرتبط با مواد مخدر پیشتر به اعدام محکوم شده و روز دوشنبه ۲۹ بهمن به همراه دو‌زندانی دیگر به سلول انفرادی زندان قزلحصار جهت اجرای حکم اعدام منتقل شده بود، به اجرا در آمد.

هویت این زندانی بلوچ، “محمود براهویی”، حدودا ۳۵ ساله، فرزند عبدالصمد و اهل زاهدان عنوان شده است.

بر اساس گزارش حال وش، محمود براهویی به همراه «حسین ساسانی» ساکن تهران در یک پرونده مشترک در سال ۱۴۰۰، با اتهامات مرتبط با مواد مخدر در شهر تهران بازداشت و از دادگاه انقلاب این شهرستان به اعدام محکوم شده‌اند و صبح روز دوشنبه ۲۹ بهمن از سالن ۱ و ۴، واحد ۲ زندان قزلحصار به سلول انفرادی این زندان جهت اجرای حکم اعدام انتقال داده شده‌اند‌.

لازم به ذکر است که در سال ٢٠٢٣ دستکم ١٨۴ زندانی بلوچ با اتهامات گوناگون در ٢۶ شهر مختلف ایران که زندان‌های زاهدان با ۵۴ و بیرجند با ٣١ مورد بیشترین تعداد اجرای حکم غیرانسانی اعدام را داشته‌اند، اعدام گشته‌ که در بین این زندانیان حداقل چهار زن نیز وجود دارد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*