جان باختن دستکم چهار شهروند، از جمله دو سوختبر، در پی برخورد دو خودرو در محور ایرانشهر به دلگان

(هشدار: ویدئوی‌های دارای صحنه‌های ناراحت کننده است.)

به گزارش رسانک، شامگاه امروز دوشنبه ۱۵ بهمن‌ ماه ۱۴۰۳، در پی برخورد شدید یک دستگاه خوپروی سمند سوختبر و یک خودروی تویوتا هایلوکس که منجر به آتش گرفتن خودروی تویوتا شده بود، دستکم چهار سرنشین این دو خودرو به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست دادند.

هویت یک تن از جان‌باختگان، “یوسف کرم‌زهی”، عنوان شده و تا لحظه تنظیم خبر اطلاعی از هویت سایر جان‌باختگان در دست نیست.

بر اساس این گزارش، این خودروها بصورت شاخ به شاخ با همدیگر برخورد کرده‌اند و بدلیل پخش شدن سوخت داخل خودروی سمند دستکم دو سرنشین خودروی تویوتا در آتش جان خود را از دست داده و دو سرنشین خودروی سمند نیز پس از این حادثه بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست دادند.

گفتنی است که برخی گزارش‌های دریافتی حاکی از آن است که خودروی تویوتا هایلوکس دارای سه سرنشین بوده که هر سه نفر در شعله‌های آتش جان خود را از دست داده‌اند که رسانک در حال بررسی این گزارش‌ها می‌باشد.

سوختبری از معدود کارهایی است که بسیاری از شهروندان بلوچ در نقاط مختلف بلوچستان به آن روی آورده‌اند که گاها تیراندازی نیروهای نظامی و امنیتی و همچنین حوادث جاده‌ای جان آنها را تهدید می‌کند.

بر اساس گزارش سالانه جمع آوری شده، از ابتدای سال ٢٠٢٣ تا پایان سال، دستکم ٣٢١ نفر از سوختبران در حوادث مختلف، کشته و زخمی شده‌اند که در تیراندازی های مستقیم نیروهای نظامی ٢٨ سوختبر جان خود را از دست داده و ١٧ نفر زخمی شده‌اند. در حوادث جاده‌ای نیز ١٩۴ نفر جان خود را از دست داده و ۵٨ نفر نیز مجروح گشته‌اند. در تیراندازی افراد مسلح ناشناس نیز ٨ نفر جان خود را از دست داده و دو نفر مجروح شده‌اند. در حوادث دیگری مانند سیل، آتش سوزی در محل ذخیره سوخت و یک مورد نامشخص نیز دستکم ١۴ نفر کشته و زخمی شده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*