تحویل عمامه فارغ‌التحصیلی مولوی “امید شهنوازی”، از جان‌باختگان جمعه خونین زاهدان به پدرش پس از دو سال

به گزارش رسانک، امروز پنجشنبه ۱۱ بهمن‌ ماه ۱۴۰۳، در طی مراسم دانش‌آموختگی طلاب دارالعلوم مسجد مکی زاهدان، عمامه فارغ‌التحصیلی مولوی “امید شهنوازی”، طلبه‌ای که در جمعه خونین زاهدان در ۸ مهر ماه ۱۴۰۱، هدف شلیک مستقیم نیروهای نظامی قرار گرفت و جان باخت، پس از دو سال، بر سر پدرش بصورت نمادین گذاشته و تحویل داده شد.

“امید شهنوازی” فرزند احمد، که در زمان شهادت ۲۱ ساله، متاهل، دارای یک دختر، اهل  زاهدان و از طلاب مدرسه دینی بود و در بهمن ‌ماه ۱۴۰۰ فارغ‌التحصیل شد ولی به دلایل پروتوکول‌های بهداشتی زمان کرونا و عدم برگزاری مراسم ختم‌ بخاری (مراسم فارغ‌التحصیلی) نتوانست به عنوان یک عالم دینی عمامه خود را در مسجد مکی بر سر بگذارد و سپس در جمعه خونین زاهدان جان خود را از دست داد. به همین دلیل امروز، پدرش با در دست داشتن تصویر فرزند، به جای او در مراسم حضور یافت و عمامه‌ای که قرار بود بر سر پسرش گذاشته شود، توسط اساتید حوزه بر سر او قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، پدر امید با چشمانی اشکبار، عمامه فارغ‌التحصیلی را بر سر گذاشت، حاضران با بغض و اندوه شاهد تحقق آرزویی ناتمام بودند. این صحنه، فضای مراسم را تحت تأثیر قرار داد و یاد امید و سایر جان‌باختگان جمعه خونین زاهدان را زنده کرد.

لازم به ذکر است مولوی امید شهنوازی در ۸ مهر ‌ماه ۱۴۰۱، مقابل مصلی با گلوله جنگی نیروهای نظامی مستقر در اطراف مصلی مورد هدف قرار گرفت و وی با اصابت سه گلوله به ناحیه قلب و کلیه جان خود را از دست داد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*