تصویری از کشاورز بلوچ جان‌باخته بر اثر انفجار مین در منطقه مرزی روتک شهرستان میرجاوه

به گزارش رسانک، امروز شنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۳، یک کشاورز بلوچ هنگام تردد با موتورسیکلت خود و در مسیر رفتن به زمین‌های کشاورزی‌اش در منطقه مرزی روتک از توابع شهرستان میرجاوه، به دلیل نبود علائم هشداردهنده در محل مین‌گذاری‌ شده، بر روی مین رفته و جان خود را از دست داد.

هویت این شهروند بلوچ، “حسن شهنوازی”، حدودا ۳۰ ساله، فرزند مجید و اهل منطقه روتک از توابع شهرستان میرجاوه عنوان شده است.

بر اساس این گزارش، این کشاورز هنگام تردد با موتورسیکلت خود، بر روی مین کار گذاشته‌شده توسط سپاه پاسداران رفته و انفجار آن موجب زخمی شدن شدید وی شده است که با تلاش اهالی منطقه، او به بیمارستانی در سراوان منتقل شده اما به دلیل شدت جراحات وارده، جان خود را از دست داده است.

نبود علائم هشداردهنده در مناطق مین گذاری‌شده از سوی سپاه پاسداران، بر خلاف مقررات بین‌المللی، یکی از عوامل اصلی وقوع این حوادث ناگوار است. بی‌توجهی مسئولان به امنیت و جان شهروندان، به‌ویژه کشاورزان و افراد محلی، همواره باعث تکرار چنین فجایعی در مناطق مرزی شده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*