دبیرکل حزب مردم بلوچستان: محکومیت ماموران خاطی جمعه خونین زاهدان، نمایشی و غیرقابل قبول برای ما مردم بلوچستان است

به گزارش رسانک، امروز یکشنبه ۲۳ دی ماه ۱۴۰۳، بدنبال اعلام محکومیت شماری از نیروهای نظامی خاطی در جنایت جمعه خونین زاهدان توسط موحدی راد، رئیس کل دادگستری استان بلوچستان و سیستان، ناصر بلیده‌ای، دبیرکل حزب مردم بلوچستان، آن را نمایشی خوانده و عنوان کرد که این محکومیت نمایشی برای ما مردم بلوچستان غیرقابل قبول است.

ناصر بلیده‌ای در پست خود با اشاره به خبر منتشر شده در رسانک در همین رابطه، در صفحه شخصی خود در پلتفرم ایکس نوشت: “‏به گزارش رسانک، امروز یکشنبه ۲۳ دی ماه ۱۴۰۳، رئیس کل دادگستری استان بلوچستان و سیستان در تشریح آخرین وضعیت پرونده موسوم به “جمعه خونین زاهدان” اعلام کرد مامورانی که به اتهام قتل عمد تحت تعقیب قرار گرفته بودند، از مجازات اعدام تبرئه شده و به پرداخت دیه و حداکثر ۱۰ سال حبس محکوم شده‌اند.

این هم‌ دروغ است؛ رژیم هیچکدام از ماموران و‌ فرماندهان از خامنه‌ای تا سطح پایین‌تر را هیچگاه مورد سوال جواب قرار نداده است. این هم یک محکومیت نمایشی و‌ غیرقابل قبول برای ما مردم بلوچستان است.”

گفتنی است که دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران در حالی خبر از محکومیت ماموران خاطی به پرداخت دیه و حبس تا مجموعا ده سال (فقط به سه نفر) داده که پیشتر خانواده‌های قربانیان جمعه‌های خونین زاهدان و خاش در جلسه‌ای در مسجد مکی زاهدان عنوان کرده بودند که خواهان حکم قصاص برای ماموران خاطی هستند‌.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*